Welkom bij de Stijl

Wist u dat een eerste indruk gevormd wordt, nog voor u iets gezegd heeft? U wordt mogelijk eerst beoordeeld op uw uitstraling, make-up, kapsel, houding en kledij.
Rond, slank, klein of groot… iedereen kan stralen. Eens u weet welke kleuren u flatteren, welke kledingstukken uw figuur het best doen uitkomen en welke make-up en kapsel bij u past, is het heel gemakkelijk om er optimaal uit te zien, elke dag opnieuw!

Bovendien zult u eindeloos kunnen combineren met uw kleding, make-up en kapsel. Alle kleuren en stijlen zijn immers op elkaar én op uw persoonlijke stijl afgestemd.

U kan bij ons terecht voor een uitgebreide kleuranalyse, gepersonaliseerd stijladvies, volledige visagie, aangepast aan elk moment en elke gelegenheid. De perfecte snit en de juiste keuze van haarkleur, opsteekwerk of brushing voor feesten en parties. Haarverlengingen en speciale VIP haarbehandelingen die garant staan voor een perfecte haarkwaliteit. Daarnaast bieden we ook diverse huidbehandelingen aan die niet enkel uw gelaat laat stralen, maar ook de kwaliteit van uw huid opmerkelijk verbetert! Voor de behandeling van de huid werken we met het gamma van Dermaquest Skin Therapy. U kan het volledige gamma online bij ons bestellen via mail.